.saya semakin gemuk dan...........

Cak! Hai korang... 

Salam.

Selamat hari Selasa. EH, baru hari selasa ke? Lambatnyeeeeeeeee nak hari Ahad! Ada apa dengan hari Ahad? Heeeee...mesti lah hari yang di tunggu tunggu. Apa lagik perkara yang akan buat I tertunggu tunggu selain tentang Super K kan? Keh keh keh. Kalau korang nak tau, korang pun kena tunggu lah! :) .

Oh ye, semalam dah pergi buat rambut baru. Macam biasa, orang comel sentiasa comel. :-D Lepas siap buat rambut, I text Super K nak cakap I dah on the way balik rumah. I text sebab takut dia tengah sibuk. Then dia call I... 

Intan : Sayang, ‎santek rambut baru kiteeeee...
Super K : Nak tengok. Tanak pun MMS dekat Abang.

Intan : Datang sini dulu, baru boleh tengok.

Super K : Ye la. Nanti Abang datang.

Dialog lebey kurang macam tuh lah. Memula rasa macam malas nak mms, tapi mms jugak lah. Tapi dia cakap, fon dia yang boleh mms tinggal dekat hotel, malas nak bawak both hp, poket penuh. (gedik + alasan) so habes kerja baru dapat tengok mms tuh. Ok tak pe. I hantar jugak lahh..

Lewat sket tuh, lepas dia habes kerja, dia call I semula. Cakap rambut I santek. Errr kalau tak santek pun, berani ke nak cakap I tak santek? Huhuuu. Tapi kan, lepas I tengok lama lama gambar I semula, I fokus dekat badan I. Ye la, sebelum neh fokus dekat rambut je. Maklum lah, rambut baru.. Hihihi.

Dan dekat gambar tuh, I rasa I nampak macam, GEMUK! Mungkin teknik amek gambar salah kot =.= Atau baju yang I pakai membuatkan I GEMUK atau memang I dah GEMUK? Oh yer, gambar gemuk tuh mesti lah I tanak tunjuk dekat sini. Nanti kena kutuk dengan korang semuaaaaa.. Huahuahua!

Oh menn.. ashane neh. Dah lah I berazam nak kurus semula time cuti semester neh tapi macam makin gemuk je padahal dekat rumah neh, I makan sikit kot. T_________T Alaaaa wiken nanti, kalau jumpa Super K, kang kalau dia mengesahkan statement I semakin gemuk ashane? Isk.. Tapiiiii......dia pun sebenarnya gemuk jugak. So tak boleh lah kutuk I gemuk!  Kan? :-P

Kalau I semakin gemuk dan cantik.
Dia pulak, semakin gemuk dan hensem.
Kira ok lettew :-P
SESUAI!

Siapa lagik nak puji diri kita 
selain kita sendiri kannn??????
:-P

Pasangan gemuk.

Kami gemuk sebab kami bahagia bersama.
:)