.persatuan geng kapal

Salam.

Hoyeahhh! Hoyeahh! Persatuan Geng Kapal kini berwajah baru. Saja semalam mintak kebenaran dari admin PGK untuk make over belog tuh. Thanks pada Kak Liza. Dah congrats jugak kepada Tuan Presiden Persatuan Geng Kapal sebab dah ada belog! Hoyeahh! Happy blogging Kak Azie..

Dan kepada geng geng kapal yang lain, rerajin lah ek update belog. I loikeeee baca entry korang yang sweet sweeet gituh. Kalau nak suruh I tolong make over belog, boleh saja. Email I dekat - intanurulfateha@gmail.com Murah jer, tak mahal pun. Bagitau je nak design ashane and i'll do it for u.. Heee. 

Till then. Tata. :')