.OB, please be nice to me

Salam.

Jam menunjukkan  pukul 3.26 pagi. Ape kejadahnya I tak tidur lagik. =.= Ok, esok ada exam. Dan untuk student pemalas macam I, mesti lah baru terhegeh hegeh nak study kan? Padan muka. =.='

Carrymark pun tak pegi tengok dekat kampus. Pemalas punya pasal. Tapi I yakin, carrymark I tinggi. (ok fine, I belagak. kuikuikui) Dan esok merupakan paper terakhir I untuk semester 3 ni. Ada lagik 2 semester dan lepas tuh boleh praktikal dan lepas tuh boleh kerja, dan lepas tuh boleh carik duet banyak banyak, lepas tuh boleh beli kereta, boleh beli rumah, boleh beli macam macam lepas tuh boleh masuk meminang kesayangn I. Hoyeahh! Phewww...penat cakap dalam satu nafas. Huhu.

Abes tuh, kalau nak tunggu dia masuk meminang lambat sangat. Kikikikiki. :-P Sebenarnya I agak stress hari ni. Ramai blogger claimed blog I tak boleh bukak sebab domain expired. Actually I dah banyak dapat invoice dari syarikat tempat I beli domain tuh, suruh I renew tapi I asyik delay jer. Lepas tuh hari ni memang due date dia. So, baru lah tadik I bayar. Tak de lah mahal pun, RM31.60. 

Tapi disebabkan doang lambat update, so blog I stuck, tak boleh view. Huhu. Doang cakap ambil masa 12 hingga 24 jam untuk activate balik. So kalau korang boleh view blog I sekarang neh, meaning dia dah ok lah. Hoyeah hoyeahhh ^^,

Dannnn hari ni I happy happy happy happy sesangat. Sebab apa? Errr....biar lah rahsia. Kang cerita lelebih kang, kena tikam belakang lagik. :-) Cik puan tikam belakang, terima kasih ye. :-)

Ok lah, nak sambung lagik sikit buat revision. Wish me luck. Organizational Behaviour (OB), please be nice to me. Nanyte~~