.misi cuti semester

Salam.

Hoyeahhhh! Cuti sekolah bermulaaaaaaaaaaa.... Eh, typo. Cuti semester sebenarnya. Malas nak tekan backspace. Muahahaha. Cuti semester kali ni lama gila pork okeyh. Sampai bulan 9. So, masih sempat beraya di rumah! Yeayy! Dan buat adik adik bloggers yang masih sekolah, "Elehhh, jeles lettew sis dapat cuti lama. Kah kah kah" :-P

Bangun pagi tadi, buat cross sit-up (ok tipu) sebab dah gemuk. lepas tuh terus capai dedua handphone, call bakal roomate.. Call tak angkat. Call tak dapat. Last last gaduh. Bagus. Menyakitkan hati betul lah!

Lepas penat gaduh. Diam. Ok. Kembali ke tajuk utama. Misi cuti semester. Misi utamaaaaaaaaaaa cuti semester adalah KERJA! KERJA! KERJA! Dan the only job yang I boleh kerja time cuti semester ni adalah jadi Guru Ganti macam dedulu. Semalam mama dah call kawan dia, sekolah lama tempat I mengajar dulu tapi sekolah tuh full pulak. T__T

Lepas tuh mama call kawan dia yang lain. Sekolah tuh macam ok, tapi sekolah convern iaitu sekolah perempuan. Tak dapat lah I cuci mata. Teheee~ Tapi tu tak confirm lagik. Harap harap ok lah ^^,

Misi kedua adalah belajar masakk!! Hoyeahhh! Masak Chacha pun sedap jugak. Hihihi. Umur dah 2* pun tak berapa nak pandai masak. TAPI! Masak megi pelbagai perisa I pandaiiiiiiiiii... Heeeeeee....

Misi ketiga pula ialah kuruskan badan yang dah sedia kurus. :-P Berat dah ok, 41.4kg. Sebenarnya masih di bawah paras laut BMI, tapi memandangkan jeans jeans I semua dah ketat dan I tak berapa ada duet nak beli baru, jadi, mari kita mula men-kurus-kan 'bahagian bahagian tertentu.' Keh keh keh.

Misi keempat pula menghilangkan eyebag dan kesan parut di muka. Kesan parut di hati pun kena hilangkan jugak. Sejak dua menjak neh, asyik maki orang jer. =.='

Gila tembam pipi.
Kena potong sikit kasi slim.
=.='

Misi kelima pula...... Errr tak dapat nak fikir lagik. Mungkin men-setel-kan dulu misi misi sebelum neh. Soooo, wish me luckkkk!!!