.minah kepoh

Salam.

Hari jumaat ni penghulu segala hari. Tengok tajuk entry pun dah tau, nak mengamuk ngamuk. Tapi tak pe. Hormat hari Jumaat. Masuk je hari Sabtu kang, I ngamuk ok. Keh keh keh. Nanti lah ek I cerita pasal minah kepoh tuh :-P

Sekarang dalam mood meng-EDIT belog orang. Baru siap satu. Ada lagik belog laen yang tengah KIV. Alhamdulillah, rezeki murah pulak kali ni. Belog akak neh I siap edit semalam. I cakap, I mintak payment sekali jer, lepas tuh, kalau tak bekenan, nak suruh edit anytime, I boleh edit as long as I free. :)

Tapi I tak boleh masuk belog akak neh selalu sebab sentap dengar lagu dia. =.= Ok sambung cerita. So kalau ade sesiapa mau I tolong edit, boleh email I. Harga berpatutan. Siap ada student price lagik. Korang kena lah tunjuk kad matriks korang pada I. *tetibe*  So, boleh email dekat I di - intanurulfateha@gmail.com

Ok lah. Mau sambung kerja. Tata! :)