.minah kepoh part #2

Salam.

I masih boleh bersabar kalau I masih boleh bagi salam. Ok fine. Sebenarnya I memang sangat hilang sabar. I punya prinsip, kalau orang tak kacau I, I takkan kacau orang dan kalau orang kacau I, jangan menyesal sebab I akan kucar kacirkan hidup doang. Hehe. Cuak tak? Cuak lettew! :-P

Ok. Sebenarnya memang ada masalah dengan beberapa orang dan telah di-settle-kan malam kejadian tuh jugak. Tapi tak sangka lah 2-3 hari ni ada pulak kes nak mengungkit ungkit. I diam. I malas nak fikir. Tapi bila I diam, doang blame I dan cakap I tak buat apa apa. Senang cakap I tak mintak maaf lah PADAHAL memang benda dah lama settle. SMS MINTA MAAF BAGI KEDUA DUA BELAH PIHAK I STILL SIMPAN DALAM CONVERSATION HP I. Ok, siap caps lock lagik. Nak kasik terang sikit. Dia dah mintak maaf, dan I pun sama. So, kira 0-0 lah kan? Benda misunderstanding je kot. Tapi I takkan melenting kalau orang tak usik I. Masalahnya doang start dulu!

Dan semalam, I di beritahu, masalah neh memang dah selesai. Kes yang ungkit mengungkit tuh pun dah settle. TAPI, ada pulak manusia 2 orang neh menjadi batu api! Dem. Ape masalah doang pun I tak tahu dan tak faham. I tak kacau dia, tak de usik dia, tak de jentik dia, tetiba nak masuk campur, nak perli perli I. 

Setiap status yang dia up dalam FB, semua nak point dekat I. Dem ah. Ikut hati memang I blocked terus minah neh sebab I kalau dah menyampah, I blocked terus. Tak payah nak lawan lawan status. Macam bebudak. Umur macam budak tapi badan dah macam mak budak!

Sumpah I sakit hati. Tapi ada Super K pesan dekat I, jangan remove, jangan blocked. Tenang jer. Ok. Tenang Intan. Sabar Intan. TAPI SABAR ADA HADNYA OK! Ingat I dugong ke? Si tenang. Tenang lah sangat! Geramnyeeeeeeeeee! Rasa nak geget jer keyboard neh! Argh!

Entry marah mana boleh letak gambar!