.apa alasan pakwe atau makwe anda?

Salam.

Weehuuuuuee~ Korang suka gayut tepon tak?? Penah tak dalam satu ketika, korang dah habes idea dah, tatau dah nak membebel hape dalam fon tuh. Kadang kadang terdiam. Nanti mula lah keluar dialog, 

"Kenapa awak diam? 
Awak cakap lah." 

"Eh, awak lah cakap. 
Saya suka dengar awak cakap.
Suka dengar suara awak." 

=.='

Elehhhhhhhh! Padahal dah takde modal mau cakap. Kuikuikui. Lepas tuh, mula lah kasik alasan, "Saya nak terbery lah..Saya pegi toilet dulu ek. Nanti saya call awak balik" Pastu tu tunggu punya tunggu, tak call call pun. =.= Tak de ke alasan yang best sket? Dah menyampah lettew dengar suara I. Ingat I tak menyampah ke dengar suara dia? Keh keh keh. :-P (Oit pakwe. Jangan sentap ekk. I gurau je laaaaaaa!)

So korang pulak ashane? Ape alasan pakwe/makwe korang bile dah menyampah dengar suara korang? Kuikuikui.