.yeayy! dah update pasal dinner ❤

 Salam.

Heeeeeeee....semalam kan, I ada dinner course tauu. Dekat Hotel Renaissance. Tema dinner tuh Masquerade Party. Thats why lah pakai mask bagai. Hihihi. Ni last minute planning. Memula I tak mau pergi. Tapi lama lama rasa macam nak pergi jugak. Malam sebelum dinner, I mintak mama duit untuk sponsor baju dinner. Dan proposal untuk meminta duit DILULUSKAN!! Heeeeee..sayang mama lebihhhh lahhh! :-*

Mama : Jangan beli baju seksi seksi sangat tau.

Angah : Baik datin! Lagipun angah pakai tudung lah ma. Ane leh seksi seksi! :)

I gerak ke Hotel Renaissance tuh naek kereta kawan I punya kawan. Maklum lah, I cuma ada skuter buruk jer. Takkan dah pakai dress, mask dan mekap segala bagai tuh nak naek motor kan kan? Jatuh lah standard. Kuikuikui.

 Tadaaaaa......

Comel tak?
Comel tak?
Comel tak???

 Mekasih semua.
I tau I comel :-P

Ni lah bebudak rumah I yang pergi dinner sekali dengan I.

Mak aii.. 
Bulatnya muka.
Lagi bulat dari bola pingpong
 =.=' 

Dengan besties I, Rose.
Dah macam Minnie Mouse dah dia neh.
Kalau Chacha tengok, mesti suka.
Kikikiki :-P 

Intan ke ni?
*gosok gosok mata*

Dengan Shasha.
Comel gila budak neh.
Sangat adorable.
Suke tengok dia! :-) 

Dengan Ija, my classmate.

Dengan junior.

Classmates & Lecturer, Madam Suhaila.

Masa tengah makan makan tuh, tak henti henti sms dengan Super K. Dia time tuh dekat KL. Maklum lah, sibuk kerja. T__T Lepas tuh kan, I tanya dia, "Sayang tanak balik Melaka ker malam ni?" Then dia cakap, "Kejap lagik abang balik lah." Tapi di sebabkan miscommunication melalui tepon dan suasana dinner yang sangat bising, I jadik pekak hilang sabar dan terus letak tepon. Dan bermula lah adegan merajuk. Yang merajuk mesti lah I kan? Heeeee...

Beberapa minit lepas tuh, macam penat je kan merajuk. I terus la sms Super K semula. I cakap lah I rindu dia, bla bla bla semua kan.. Heee. Dan dia cakap dia on the way balik rumah abah mertua I dekat Melaka ni dan I apa lagi, Yeayyy!!! Mesti lah I suka kan kan? Bukan senang nak jumpa Super K sejak sejak dia kerja dengan company abah mertua I. Hihihi. 

Terus I suruh dia amek I dekat hotel dengan kawan kawan I sekali. Sekali dia datang naek kereta mewah abah mertua I dekat lobi hotel tuh. Terasa macam Cinderella di jemput pulang oleh Putera Raja. Cewah! Hikhikhik! :-P

Sampai jer ruma sewa, terus I suruh kawan I snap-kan gambar I berdua dengan Super K. Hihi. Terasa macam kami baru balik dinner bersama jer padahal Super K cuma tolong hantar I balik rumah jer =.=' 

Gelap lah gambar dekat atas neh.
Kan kan?

Yeayy! 
Terang sikit dekat sini.

Sila abaikan slipper yang bergelimpangan 
dekat tangga tuh ye.
=.='

Kebetulan Super K pakai kemeja & seluar slack sebab balik kerja terus datang jumpa I. So matching lah jugak dengan baju I. :) I cakap dengan Super K, "Beli baju mahal mahal, tak tau bila lagi nak pakai. Membazir jer kite ni kan? ;'(" Then dia cakap, "Sayang jangan risau. Abang tau nak bawak sayang pergi mana pakai baju ni. Nanti abang bawak sayang pegi dinner tempat kerja abang ek." Respon I? Heeeee...mesti lah hidung kembang kempissss okeyhh! I loikeeeee :-D

I memang manjaaaaaaa dengan dia neh.
Bila lagi nak manja manja manja kannnnnn 

 Senyuman awak buat saya cair!
Awww~~

Ohhh hensem nyaaaaa boipren I nehh
He will always be my seafarers~
^.^

Super K : Sayang, abang tengok sayang makin bulat lah sekarang. Abang suka. Tak de lah macam masa first time abang jumpa sayang dulu. Abang ingat tiang gol mana tadi.

Intan : Woiii! Kutuk kite lah tuuuu! Alaaa...ashane neh.. Kite tengok gambar kite, dagu pun berlapis T__T

Eleh cakap orang.
Awak pun dah BULAT ok sekarang neh.
Buwek! :-P

Mesti awak nak cakap,

"Saya bahagia dengan awak,
 sebab tuh saya bulat."

Heh,
Kite nak ikut jawapan sayang jugak lahh!!! 
:)

Happy 3months Anniversary.
ILYSM SAYANG! 
*senyum*