.survey kad kahwin untuk perkahwinan kami =)

Salam.

Heeeeeee seronok sangat hari ni. Mata dah ngantuk tapi tetap nak update belog jugak. :) Semalam (Sabtu), jumpe Super K. Dia sampai Melaka jer, terus datang jumpa I, kami dinner sama sama dekat Restoran Asam Pedas faveret kiteorang. Then tengah borak borak, dia cakap, "Esok abang balik KL, ada meeting." Zzzzzzzz! Terus muka I berubah. Baru nak ajak pergi survey kad kahwin kiteorang. :'( Terus tak boleh nak telan nasik. Nak muntah terus. T__T

I dah lama plan nak pergi ke Pameran Perkahwinan tuh. Tup tup dia cakap, kena balik KL. Kalau balik Melaka sehari jerk, baik tak payah balik. (terus buat muka) I try nak senyum, cakap elok elok, tapi failed. Kui kui kui. Ngade ngade kan? Hihi. Last last, Super K tak jadik balik KL. Abah mertua I jer yang pergi meeting tuh. Yeayyy! *senyum balik*

Adik angkat I, Fara.
Dia yang ajak pergi tengok pameran perkahwinan tuh. 
Dia jaga booth Kad-kadkahwin.Com :)

Kami sangat rambang mata okeyh pilih kad kahwin.
SEMUA CANTIK CANTIK!

Intan:
"Sayang, kite nak kad yang ni!"
"Eiii yang ni cantik laaa... Geramnyeeee.."
"Alaaa...yang ni pun cantik jugak.. Nak yang ni lah!"

Super K:
"Susah lah macam ni. Semua sayang nak.

Intan:
"Hehehehe....."

Boleh KLIK SINI kalau nak tengok kecantikkan kad kahwin tuh. Design semua moden moden. Gila rambang mata I. Rasa nak tempah semua. Tak pun, tempah untuk Kad Hari Raya jer. Kui kui kui. Eh, Zed Zaidi pun tempah kad dekat SINI tau! 

Lepas survey kad kahwin, pergi tengok pelamin pulak. Sebelum sebelum ni, kiteorang dah pernah bincang, nak kahwin, buat tema apa. Kiteorang nak tema GARDEN! Lepas tuu, I nakkkkkkkk sangat warna MERAH, HITAM dan PUTIH. Nak nampak elegan! *imagine*

Intan:
"Sayang, kita nak kerusi dekat pelamin tuh sofa. Tapi tak nak sofa warna putih, kita nak warna hitam. Lepas tuh kan, kita nak bunga ros merah banyak banyak.. Kita nak pakai baju warna putih, tak pun warna merah. Lepas tuh kan... Bla bla bla (membebel)"

TIBA TIBA...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dem! 
I rasa macam mimpi!
Ni lah pelamin yang I nak sangat tuuuu!

Nak pelamin ni jugak!
Tak kire! Tak kire! :-P

I ajak Super K ambil gambar atas pelamin. Tapi dia tak mau. Malu lettew! :-P Tapi overall, memang best lah Pameran Perkahwinan macamni. So, boleh lah cuci cuci mata dan survey untuk perkahwinan kami 2 tahun lagi :-) Tapi kalau awalkan pun lagik bagus. Tahun depan kerrrr.... Heeee~ (gatal)

Super K! Cepat lah beli rumah! Heeee~ Gelpren you dah gediks sangat neh. Hihihi. Ok lah, mahu tidur. Selamat malam semua :-)