.Super K ada belog????

Haaa??? 
Ohhhhhh Emmmm Geeeeeeeeee!
Super K dah ada belog?

Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?

Betul lah woi!
Ingat I neh muka penipu ke?
=.='

Dia dari zaman muda muda dulu lagik dah ada belog. Tapi cuma tak aktif jer. Tapi belog zaman budak budak lah. I baca pun, I gelak gelak. Masa zaman tuh, I tak tau pun apa itu belog. Gila ketinggalan zaman. Rupanya Super K lagik advance ok. Tak guna I kerek kerek dengan dia pasal belog. =.='

So, jangan ingat I yang paksa paksa dia buat belog. Memang dia yang nak start blogging semula. Sebab kerja dia sekarang banyak travel. Lagipun, banyak benda kot dia nak share masa dia jadik Seafarers dulu. 

Errr I neh mandai mandai jer kan. Sebenarnya, I pun tak tau apa yang akan dia bebel dalam belog dia tuh. Huhu.

Nak tengok ker belog baru dia?
Belog lama dia tak kasik orang tengok.
SEBAB?

SEBAB LAWAK!
Keh keh keh.

Biar lah I sorang yang gelak. Kikikikiki. Kang I kena marah pulak kalau publish belog lama dia kat umum. Dah lah Super K tuh garang macam singa jantan ;-P


KLIK SINI!

Ok tata!
:-)