.sesi me-release tensen

Salam.

Balik exam terus bukak lappy, on pesbuk, on belog. Gila kau tak tensen pagi petang ada exam. T__T Nasib baik carrymark untuk first paper tuh macam banyak sikit (berlagak) Kui kui kui. Untuk second paper banyak jugak tapi tak lah banyak sangat. Huhu. 

Tapi kan second paper tadik macam susah sikit. Sebab kena jawap SEMUA soalan. Tak leh pilih pilih. Dem ah. I belasah jer lah. Jangan lecturer belasah I lepas baca jawapan I dah ler. T_T

Mata memang dah rabak gila dah neh. Tadi sms Super K, cakap dah habes exam. Kebetulan dia ada dekat Melaka. So, boleh lah ajak dia pergi teman I makan! Yeayy! I neh dah lah kuat makan sekarang. Bulat dah badan neh. =.=' Kalau pegi tengok muvee pun best jugak. Hari ni hari rabu. Tiket murah! Hihi.

So, sementara tunggu Super K sampai rumah sewa I, mari kita sama sama memekak-kan telinga dengar suara sumbang I yek. Ok, selamat mendengar. Ni video karaoke yang hari tuh. 

Suara macam..... haram...
=.='

Ok bai. Nak baring baring jap. Kepala dah berat gilak neh. My next paper is on FRIDAY. Paper Labor Economy. Mamtik haku. Ekonomi susah woo. T__T

Tata! 
;-)