.sesi bermesra dengan Super K yang genius =.='

Salam.

Tensen I malam neh. Sambil study dengan bebudak rumah I, borak borak. Main teka teki. Tapi sambil tuh main sms dengan Super K. Super K tuh dia kureng sikit suka main sms. I dah cakap dengan dia, I nak tidur awal malam neh sebab nak bangun awal esok, nak continue study. I nak tidur pukul 12.

Tapi Super K cakap, tunggu dia balik rumah dulu sebab dia tengah minum dengan bakal abah mertua I. Doang semua baru habis kerja dekat Nilai Spring Golf Resort. Busy sungguh. =.= So sementara nak tunggu dia balik dan hilang ngantuk, main sms lah dulu. ;-)

Warna Hijau - Intan
Warna Putih - Super K.

Ni sms pertama I bagi dekat dia.
.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.


HAHAHA

Penat I gelak. Habis segala bagai ilmu I terkeluar semula malam neh. Kena sedut semula lah jawapnya. Lawak lah pakwe haku neh. Dah boleh masuk Maharaja Lawak! : -P Itu sms terakhir dia. Lepas tuh dia terus call I sebab dia dah sampai rumah dan nak tidur. Dia cakap, Eii...apa lah sayang ni. Bagi soalan mengarut je dekat abang. Belajar tinggi tinggi, tapi soalan senang macam tu pun tak boleh jawap. 

Adehh..penat I gelak. K lah, nak cuba untuk tidur. Kang esok bangun lambat pulak. Hihi. Ok sebelum tuh, try korang jawap teka teki neh. Ni soalan faveret yang I suka bagi pada Super K. Dah tanya banyak banyak kali pun, suka bagi jawapan yang berlainan. Padahal I dah bagitau dah jawapan dia apa. Hihihi.

Kecik, Hitam dan Berpeluh.
Cuba teka apa? :-P 

Selamat malam semua!
Havagudream~

Tata!
;-)