.our pre-wedding photoshoot!

Salam.

Helooooooooooo! Ada yang rinduuuuuuuuuuuuuu takkk??? Heeeeee! Tolong lah cakap rinduuuuu sebab I rinduuuu gila dekat korang semuaaaaaaa. RIndu nak membebel soang soang dalam belog neh. Huhuhu. 

Ok. Sebenarnya menurut entry I sebelum neh, kesayangan I simpan broadband I sebab suruh I study. Rabu ni first paper I punya final exam. =.= So, kena lah struggle demi mencapai keputusan cemerlang gemilang dan terbilang. Tapi disebabkan I gian gila nak update belog, I pinjam broadband kawan tanpa pengetahuan Super K. Shhhh! Korang jangan bagitau dia pleaseeeeeeeeeee! :-P

Petang tadi, I pergi photoshoot pre-wedding kami. Maaf lah yer. Tak bagitau korang semua. Alaaa I bukan nya artis pun. Buat hape nak kecoh kecoh sangat walaupun I neh kepoh =.= Tapi disebabkan ke-eksaited-an I meng-upload gambar via mobile tadi dan beberapa orang LIKE, I terasa macam nak buat entry neh. Seronok rasanya bila orang LIKE gambar kita. Kan kan kan? :-) Mekasih yer semuaaaa!

 ILYSM Super K!
Gambar ni lah yang di sukai ramai tuu.
Hihihihi.

Tengok atas tuh sayang...... ;-)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
When the seafarers and their partners meet! :-)
Irfan & Intan, Eny & Fayad

This is what we called as LOVE. 
Eny, Intan & Eyka

 Errr sebenarnya, tadi I pergi majlis pertunangan salah sorang ahli The Gorgeous, Hanalovenest. Tahniah pada beliau dan pen-tunang, Che Armster. Che Arm, tahniah kerana anda berjaya meragut cinta Hana.. :-) Semoga cepat kawen! Heeee...  

Buat pertama kali, ahli The Gorgeous cukup!
SERONOK GILA OK! 
Akmall, Syida, Eny, Eyka, Intan & Hana.

Tahniah Hana!
Cepat cepat kawennnnnnn! ;-)

Amek berkat.
Kuikuikui. :-P

Us.

:-)

Banyak lagi gambar lain, tapi semua dalam handphone Super K. I tak sempat nak bluetooth banyak banyak. TERLALU BANYAK OK. Banyak sangat yang santek santek. Nanti nanti lah yer I upload semua dekat FB. Banyak sangat nak cerita. Siap ada VBLOG lagik tauuu. Tunggu ekk. Nanti I free dan dapat online, I update k. ;-)

Super K : Sayang tanya lah mama, bila mama kasik kita tunang dan kawen paling cepat. Abang dah cakap dengan family abang. Doang semua ok. Doang siap tanya berapa dulang nak bawak? =.=

Intan : Errrr...kita segan nak tanya mama... Sayang lah cakap direct dengan mama. Alaaa kita segannn.... =.=' (Fuhh mintak mintak mama baca entry neh.. hihihi)

Tiba tiba rasa malu gila.
Nak pergi nyorok bawah meja. 

Ok bai. 
=.=