.nak kenakan orang, aku kena balik

Salam.

Semalam, I pergi dinner dengan Super K. Makan ciken chop. Nyum nyum. Lepas tuh tengok muvee, ceta Scream 4. Vavun betul lah cerita tuh. Sikit sikit nak tikam. Tikam depan depan ok. Bukan tikam belakang. Tikam belakang tuh memang dah selalu sangat tengok dan rasa. :-)

Ok sambung. MESTILAH I kena marahhhhh dengan Super K sebab I terjerit jerit tengok cerita tuh. Sumpah memang vongok ceta tuh. Best memang best, tapi kalau dah asyik kena marah sebab terjerit jerit, ape kes? Kan? My mistake. Last last, untuk mengelakkan dari jerit dan kena marah, I duduk menghadap kerusi, bukan menghadap screen. Dalam hati cakap, "Kau tengok lah cerita tuuu sorang sorang! Huh!" *marah* Keh keh keh. 

Masa on the way balik, I saja carik pasal. I cakap dengan dia. 

Intan : Sayang neh, tak pernah bahasakan diri sayang tu sayang. Asyik bahasakan nama Abang jer. Kite bukannya adik sayang. 
Super K : Macam tak normal jer nak panggil dedua sayang. Sayang, sayang dah makan? Sayang tak makan lagi. Haaa tak pelik ke tuh? Dedua nak sayang. Nanti orang cakap lebih lebih. Kita ni biar lah sederhana.
Intan : Hmm ye la ye la.... Tapi semua tuh kan programming. Nanti sayang bahasakan diri sayang tuh Abang banyak kali, kita jadi adik sayang betul kang! :'(
Super K : Abes sayang tuh cakap Kite kite.. Ingat abang ni kawan sayang ke?
Intan : Ala sayang ni.............. *terdiam*

Dem ah Super K. Ada je nak kenakan I balik. Huhu. Beberapa hari lepas, main teka teki dengan dia. So semalam, main teka teki lagik dalam keta. Dia soal,

Kenapa scuba diver tuh duduk dalam bot lepas tuh nak diving, lompat ke belakang?

Jawapan I mesti lah salah kan?
=.='

Cuba korang teka.
Teheee!