.chenta si megi cawan hihi

Salam.

Hari tuh I dengan kawan kawan I keluar dengan Super K. Time tuh kiteorang dah makan dah dekat rumah sewa. Tapi macam teringin nak makan megi. So, kiteorang pergi 7E and beli megi cup! Heee~ I beli megi tomyam MAGGI dengan slurpee. Super K pulak megi cup tomyam MAMEE. Kawan I pulak tak mau. Tak nak sudah, nama kau dolah.................................... :-P

Lepas tuh terus ke pantai eyes on Malacca tuh. Banyak lah orang lepak situ. Kiteorang tengok orang mancing, tengok kapal yang parking dekat situ. I tak tau lah ape terms dia. Tiba tiba lupa =.=' Tapi seronok lah dengar Super K cerita pengalaman dia masa pergi belayar dulu. Pergi Indon lah, Jepun, Korea, Terusan Suez, dan banyak lah tempat lagik. Sambil belayar, sambil melancong. I tau dia rindu nak belayar sebab dia minat sangat belayar tapi sebab dia sayang I, dia tak nak belayar lagi. T__T (Woi, I tak halang pun okeyh! Jangan nak salahkan I pulak! Grrr!!!)

Slurrppp! Hihi

Nampak tak yang cahaya putih belakang I tuh?
Itu lah cahaya lampu dari kapal.
Banyak sangat kapal dekat pantai neh tauu!
BEST!

Kedekut!
Macam lah orang nak sangat megi dia! :-P


Ni lah kawan I a.k.a adik I a.k.a Mokde I.
;-)

Heeeeeee~

Sambil tengok kapal tuh, makan lah megi. Mi megi cepat di masak sedap di makan. =.=' Mesti korang tak pernah buat kerja gile makan megi macam I ek. Kui kui kui. Sweet tak? Ok fine. Perasan giler. =.= Busan lah kalau kelaur makan Mekdi lah, KFC lah, Pizza lah, Kenny Rogers lah, donut lah, pastu makan nasi goreng, nasi campur.. etc. Ni kira first time lah kiteorang makan megi together gether. ;-D

I tak boleh lepak pantai lama lama. Dah lah sejuk. Lepas makan megi, dengar Super K main gitar. I suruh dia main lagu Aishiteru. Lagu faveret kami. :-P 

Tapi boleh pulak dia lupa lirik. Kalau masuk Jangan Lupa Lirik, confirm keluar awal. Hihihi.

Buruk gila suara budak pompuan neh.
=.='

Super K takasik I upload, tapi I upload gak.
Mamtik dia marah I lepas neh.

HAHA.
I pedulik hape :-P

Lepas habes maen gitar, I pun balik lah ke rumah sewa. Kawan I pun dah ngantuk. I pun sama. Bawak notes konon nak study, tapi dapat study 1 chapter jer. Alaaa kira ok lah tuh kan? Tak de lah orang ingat I neh asyik pergi bercinta tapi tak ingat dunia. Tolong sikit. I boleh divide masa okeyh! Lagipun pergi ramai ramai, bukan pergi berdua jer. :-)

Ok, itu jer.
 Bai!