.tips nak jadik cantik?

Salam.

Keh keh keh. Bajet bagus jer Intan neh nak kasik orang tips ashane nak jadik cantik. Padahal diri sendirik tak cantik langsung! =.='

Eleh, nak cantik ada banyak cara. Walaupun muka buruk, tapi kalau perangai elok, boleh je jadik cantik. Kan kan kan? Contoh terbaik, mesti lah diri sendirik. kah kah kah. Ok fine, I perasan. I masih dalam proses meng-elok-kan perangai sendirik. Kasik kurang sikit kegedik-kan =.='

Tapi cara paling senang nak jadik cantik, mesti lah pakai baju cantik cantik, aksesori cantik cantik dan mempunyai duit yang cantik. Kikikiki. :-P Kalau tak de duet, ashane nak jadik cantik. Tapi I ada satu belog-shop yang menjual baju dan aksesori cantik walaupun duit anda tak berapa cantik. :)


Ada macam-macam woo dekat butik Cik Bihah neh. Ada jual jaket, skirt, necklace, aksesori tudung, handbag. Haish, ada macam macam lah. Murah pulak tuh. Rambang mata I nengok.


Nak ni!
Nak nak nak!

Aww~
Jaket ini sungguh menawan!

Skirt kembang / Tube Mini Dress.

Headband.

Yang ni paling I suka!

I nak yang ni, tapi dah sold out :'(


Omg!
Cardigan labuh neh pun santek!
Nak nak nak!
T__T

Meroyan I nengok belog Cik Bihah neh. Korang boleh lah usha belog-shop beliau sendirik ek. Banyak lagik benda best yang boleh korang grab. 


Selamat Ber-Shopping di
^.^