.super k bapak segala setan

Salam.

Heh, I pun tak faham kenapa lah ada orang create benda alah comel neh. Dah lah setan. Tapi comel. Boleh pulak nak cipta setan yang comel. Dem. =.=' Eh, sebelum tuh, rasa macam dah lama gila pork tak update belog ek. Sorry lah. I busy lah. Hari ahad pun ada test. Isk. T__T

Ok, mari kita sambung. Super K neh memang suka gila setan comel neh. Mana mana kiteorang pergi, mesti nak beli setan. Dah macam bapak ngan mak setan dah kiteorang neh. T___T

Susah gila ok nak beli aksesori setan comel neh. Kalau korang jumpa kat mana-mana, bagitau I ek. Nak kumpul buat koleksi! :-)

Ni I belikan hari tu. 
Jalan jalan dengan mama, terjumpa ni.

Cak!

Encik Super K.

 Setan comel dekat cermin.

 Pemandu berhemah (lah sangat) :-P

 Ouh ouh comel nya!
2 ekor setan comel beserta tempat letak tisu.

 Benda ni sepatutnya letak dekat stereng.
Tapi stereng BETTY besar.
Tak boleh muat...

Ouhh BETTY nampak bergaya 
dengan setan comel baru 
^.^

Tempat gear.
Comel gilerrrr kan kan?
Geram I tengok!
Rasa nak geget geget jer.

Yang ni sepatutnya untuk hand brek. 
Tapi nak letak dekat brek betty tak boleh.
So, letak dekat tempat wiper.
Belasah jer lah :-P
.
.
.
.
.
.
.
Eh eh eh!
Korang perasan tak rambut Super K dah pendek?
Ker I sorang jer yang perasan?
=.='

Haish, memang ah! 
I yang teman dia potong rambut tadi.

Maklum lah, dah tanak belayar, 
kena lah "belayar" dekat company daddy sendiri 
:-P

So, kena lah korbankan rambut kesayangan. 
Kerja ofis, mana boleh rambut panjang panjang!
Hihihi.

Saat terakhir~~~ 

 Awww~~
Hensemnyee........

You're melting my heart.
Cewah!
.
.
.
.
.
Intan
Sayang! Sayang!
Rambut sayang dah macam Tomok dahh.. 
Hihihi..

Super K 
Eh, mana ada. 
Rambut Tomok yang macam rambut abang. 
Buwek!

Intan
OK... FINE!
.
.
.
.
.
.
BEBERAPA HARI LEPAS.....

Super K
Sayang, nanti kalau abang potong rambut, 
mesti sayang dah tak sayang abang. 
Mesti sayang cakap abang dah tak hensem.

Tapi kalau rambut dah pendek, 
boleh rock rock lagi kan?

Intan
Boleh sayang... 
Kita tak kisah rambut awak panjang ke, 
pendek ker...
Kita sayang awak bukan sebab rambut awak.
Tapi hati awak dan diri awak :-)

I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you. I love you not only for what you have made of yourself, but for what you are making of me. I love you for the part of me that you bring out. I love you! I love you! Only you, Encik Mohammad Noor Irfan. ❤ ❤