.perangai buruk intanurulfateha | kuat mengigau!

Salam.

Gila ah, I rasa macam dah berkurun tak balik rumah bonda dan ayahanda tercinta. Last week nak balik tapi tiba tiba ada test HARI AHAD. Yer, test hari ahad ye kawan kawan. Dem.

By hook or by crook, I nak balik jugak minggu ni sebab minggu depan (Ahad, 13 Mac) kakak I akan kawen. So, takkan nak balik time tuh terus. Mesti lah I nak tolong mama kesayangan I kemas rumah segala bagai kan? I kan anak yang baik hati dan lemah lembut dan sopan santun dan comel. Huuuu~~ Tak sabar nak balik! Hiks!

Beberapa hari lepas, housemate I ada mengadu dekat I, "Intan, semalam kau mengigau panggil nama Chacha." HEHE, I memang selalu mengigau kalau penat sangat. Dem ah. Jatuh ke-macho-an I. Keh keh keh. Maybe sebab I dah rindu gila dekat kesayangan I tuh. Serius, rindu nak makan askem baskin robin bersama sama.

Chacha, tunggu angah balik esok ek!
Kita makan askem sama sama ;-)