.pencarian gadis melayu (lah sangat)

Salam.

Masih dalam mood gedik. Heh, I hari hari gedik hokeyh. Kah kah kah. Ok, semalam kan I dah cerita pasal kritikan ikhlas Super K kan kan kan? Dan dia ada sebut pasal baju kurung yang macam macik macik tuh. Kononnya macam gadis melayu. Heeeee~

So semalam jugak, I selongkar luggage I. Dan jumpa lah sehelai baju kurung cotton yang di kepohkan dalam entry neh. Kikikiki. Iron lah cepat cepat sebab kebetulan hari ni (Selasa) I ada group presentation. So memang lah kena pakai baju kurung.

Selalunya I cuma pakai baju kurung setiap hari Isnin jer sebab dekat UiTM wajib pakai baju kurung pada hari Isnin dan Jumaat. Tapi Jumaat I takdek kelas. Kuikuikui. (Jangan Jeles!) Hari selain tu, jangan harap lah I pakai baju kurung. Pakai jeans dengan tshirt sudeyyyy :-P

 Pagi tadi I mms Super K.
"Heee...baju mcm ni ke yg syg suke kite pakai tu?"

Then dia reply...

"Lawa. Gadis melayu :-)"

Respon I?
HARUSLAH HIDUNG KEMBANG KEMPIS!

Kah kah kah!

Dan yang bestnya, bebudak group I untuk presentation tadik semua pakai baju kurung kain cotton. Feeling macam ala ala gadis melayu lah konon. HAHA. Lepas habis kelas, balik rumah sewa, terus gedik snap gambar depan rumah. :-P

I & Ana.
I nampak tinggi sebab I pakai wedges :-P 

Awww~

Gadis melayu mesti kena sopan santun.
Kikikikiki :-P 

Burung apa?

Tak de burung pun.
Eksen jer lebeyyy :-P

Model jajan. :-D

Tangan bersilang silang.
Tak sopan langsung! 
=.='

Heeeeeee~

Kami berempat
Ana, Intan, Lin & Aien.

Puas snap gambar 4 orang guna camera belakang.  Kiteorang guna camera HP I. Tapi asek failed jek. Kejap tak nampak muka Ana, kejap tak nampak I, kejap nampak muka Aien dengan Lin jer. Last last guna camera depan jer. Kualiti tak bagus sangat. Tapi belasah jer lah :-P

 Peace!

Muka pelik memasing. 
Keh keh keh.

Semua tak dek ciri ciri gadis melayu.
Tak boleh masuk TV lah macamni.
HAHAHA.

Ok bai.