.i'm NEXT! =)

Salam.

Untuk apa-apa majlis, I memang takkan boleh dipisahkan dengan camera. Snap sana, snap sini. I akan usung sling handbag I kemana-mana jer. Dalam bag tuh haruslah ade 2 bijik handphone camera dan purse. Nak beli digital camera atau DSLR tak mampu lagik. T___T

Tapi semalam kakak I cakap, "Angah, pengapit kena duduk dengan Along jer. Mana boleh pegang handbag". Dem. Siapa nak pegangkan handbag I neh? Terus call Super K, mintak tolong dia pegangkan. Walaupun dia ada dekat rumah I, tapi I dah tak tahu dia dekat mana. Berduyun duyun orang datang semalam. Sangat ramai.. Time I kahwin nanti, ntah macamana. Huishh tak sabar! (Gatal)

So, tak dapat lah snap guna camera handphone sendirik. Gambar banyak dalam camera kawan kawan dan camera photographer jer. Tunggu jer lah doang semua upload dekat fesbuk yerr.. 

Intan Nurulfateha VS Intan Nurlemsha

Mesti korang nak cakap kakak I lagik cantik dari I kan kan? FINE! Dah dia pengantin, memang lah dia cantik! Grrr~ Gambar ni masa lepas nikah. Semua orang tanya I, "Kenapa Angah tak ikut tema?" Errr..tema GOLD & MAROON. Tapi I pakai PINK. Hakhak. Tapi masa kakak I bersanding, I tukar lah baju lain, ikut tema. I pakai kaler CREAM. Takkan nak pakai GOLD, nanti lagik cantik dari pengantin. Keh keh keh. (perasan)

Ada la beberapa keping gambar yang I sempat kidnap dari digicam kakak I. Mari kita sekodeng! Tapi un-edited version. Malas I nak edit bagai.

Ini pelamin kakak I.
Santek kan?

Tapi...
Pelamin anganku musnah. 
=.=' 

Boleh pulak time karok I nyanyi lagu tu semalam.
Keh keh keh.

Dah semua orang ingat I tengah kuciwa.
Hua hua hua.

Ahmad Firdaus VS Intan Nurlemsha

Our family, sedondon gituh :)
Dari kiri, Adik, Angah, Mama, Chacha, 
Abang Apis, Along, Abah

EH, MANA ADIK I, YEOP?????

Errr...
Asal I nampak gemok dan buruk.
Ni gambar CANDID ok! :-P

Ni masa nikah.
Nikah dekat masjid depan rumah jer.

Ni salah satu gambar outdoor.
Yang lain, kena tunggu sebulan lagik.
Sebab photographer tak siap edit agik.
=.='

Lastly, gambar faveret. :)
Me & My Kazen, Husna Syakirah.

Tunggu update versi kawan kawan pulak yerk.
Tak sabar nak tunggu doang emailkan gambar pada I! 
^.^

Pssst!
Gambar dengan ex-boipren pun ada tauuuuuuuuuuu! 
Tapi pakai camera dia lahh...
=.='

(Mati haku kena sekeh dengan encik boipren)

Alaaa kata kawan kawan...
Encik Boipren sporting :-)
Thats why ILoveHim 

Super K
Sayang, boleh tak kalau kita tunang 
tak payah tunggu dua tahun lagi?

Intan
Errr errr.... (blushing)