.good job ana!

Salam.

Heeeeeeee eksaited nak update pasal konset eh bukan pasal pertandingan nyanyian dekat kampus I tadik. Best gila ok. I punya housemate masuk dan dapat no2! Congrat Ana! Tak sia sia I selalu teman dia pergi karok. Hihihi.

 Intan & Ana.

Housemate~  

Comel kan Ana neh? Hihihi 

Ehem ehem. 
Dengan abang-suara-Anuar-Zain.
Ohhh melting my heart~~ 
(gatal) 

Dengan Emma, housemate I.

And lastly, 
gambar gedik sorang sorang mesti lah ada
^.^

Malam esok, Ana bertanding lagik. Wish her the best of luck. Oh yer, tadi lepas habis semua peserta nyanyi, ada Teater Muzikal P Ramlee. Bebudak Part 1 yang berlakon. Ada satu scene tuh, Marjinah dengan Apek. Sweet gila. Comel gila. Dan suka gila I tengok Si Marjina tuh.

Dan tak sangka beliau adalah blogger gak. =.=' Dem. Rugi tak snap gambar together-gether. Dan tadi beliau add I dekat Fesbuk. Terasa macam artis pulak tiba-tiba. Ok fine. I perasan. Cepat lempang I cepat! 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ok lambat. 
Wek. :-P

Fatin, esok kita amek gambar sama-sama eh!

Nirmala By Ana.

Ok lah, mahu tidur.
Selamat malam chenta! :-)