.eh, ni wedding siapa sebenarnya?

Adik....
Adik ni pengantin perempuan ke?

EH, TAK LAH!
Saya pengapit jerr..
=.='

Ker,
Memang I over dari pengantin?
T____T


HOI!
MANA ADA!!!

Pengantin lagik over okeyh! :-P

Tapi I rasa I memang over pun.
Keh keh keh.

BUKTI???
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Main baling baling bunga.
Feeling macam I yang kawen.
Hak hak hak


Seeeeee?
Kan I dah cakap, I neh pengapit jer.
Huhuhuhu~~

Thanks Namie & GF for this picture :-)

Banyak gila gambar yang I dapat. Bukak jer email, beratus ratus email masuk. Ok tipu. Hihihi. Ada lah dekat 10 email yang kesemuanya attachment gambar perkahwinan. Meh layan beberapa gambar. Yang lain lain, nanti I upload dalam FB ek!


Kan best kalau Syida dan Eny pun ada :-)

Heeee buli Akmall! :-P

Dari kiri,
HairiEykameow, Me, Hana dan Che Arm.

Pojiepooh pun ada tauuu!
Beliau kawan kakak I masa dekat UMT.

OH YER!

Tapi cuma Sara & Cimi jerr...

Mana yang lain???
T____T

HS pun tak datang.
Mencik!

I tengah feeling nyanyi lagu
"Pelamin Anganku Musnah"
Keh keh keh.

ROSAK MAJLIS 
=.='

Us with Pengantin~~~

Terima kasih sangat sangat kepada mereka mereka ni semua sebab sudi datang ke rumah I yang buruk neh. Dah lah buruk, jauh dekat pedalaman pulak tuh. =.='
TERHARU SANGAT!

Nanti I kawen dengan Super K,
korang kena datang tauuuu!
:-P
Pssstt!
Super K tak de dalam entry ni sebab 
ni entry versi kawan kawan.

Tunggu versi sayang sayang 
pulak ekkkkk