.update gathering @ melaka, 12 feb!

Salam.

Debaran semakin terasa. Tak sampai seminggu lagik Grand Gathering akan berlangsung. Wah! Grand lah sangat kan? Heeee~~ So, tempat dan hari semua dah confirm. Bagi yang tak tahu lagi, meh sini I nak bagitau.


12 Feb 2011 (Saturday)
12.30 PM
Restoran KFC, AEON Jusco Bandaraya Melaka
Bowling Centre MITC, Ayer Keroh
(Perpindahan tempat adalah disebabkan KFC tuh tak dapat menampung bloggers yang ramai) 
Ada penambahan!
TEMA : BIRU + PINK

So, datang lah ramai ramai. Pakai lah baju biru ke, seluar biru ke, seluar pink ke, baju pink ke, tudung belang belang biru pink ke. Suka hati lah. Janji ada tema biru dan pink. Ok! :-P Kalau tak de gak, pakai lah apape pun. Jangan lah sampai nanges nanges dekat mak nak beli baju baru. Kang mak korang carik I pulak kang. =.='

Ada lucky draw, ada hadiah misteri. Tukar tukar pendapat pasal blogging. Boleh belajar lukis katun comel comel dari Heidi Shafiq guna Paint. Dan I pulak boleh ajar ashane nak buat header transparent. (Perasan macam hebat sangat kan? Huhu) Nak belajar pasal Nuffnang ker, edit belog ke. Kan kan?

Nanti I bawak netbook buruk I. So kalau nak tanya apa-apa pasal belog, boleh la I ajar apa yang I tahu. Ramai blogger yang dah sms dengan I untuk confirm-kan yang mereka datang. Ada lah dalam 30 orang. Hihihi. :-)

So, kalau nak tanya apa-apa,
boleh call atau sms I ok!
0127186471

Bawak lah kawan ramai ramai.
Bawak Ketua Kampung sekali pun tak pe :-P

Ok, jumpa di sana! :-)