.kite tau kite tak best

Awak...
Kite tau kite tak best.
Kite tau kite banyak sangat kekurangan.
Kite tak macam orang lain. :'(

Tapi kite janji,
Kite akan sayang awak best best.

Kite akan buat awak rasa,
Awak lah boipren paling best dalam dunia.

Tapi terima kasih
Sebab terima kita seadanya.
Sebab buat kite rasa gembira.
Sebab buat kite rasa di hargai.

Selalu pujuk kite
bila kite nanges nanges.

Selalu suap kite makan
bile kite cakap kite tanak makan.

Dan

Buat kite rase macam kite lah
orang paling comel dalam dunia.

Sebab awak selalu cakap kite comel.
Tapi sebenarnya kite yang selalu cakap
diri sendiri comel =.='

Tapi awak selalu support kite :-P

Thanks a lot
- Sebab datang rumah kite tadi.
- Sebab bawak kite jalan-jalan tadi.
- Sebab belanja kite cool blog sampai 2 cawan
(lepas tu dua dua nak double pearl)

Tamak haloba betul budak Intan neh
Kan kan kan? =.='

Lepas tu belanja kite
makan rojak, makan ABC.

Walaupun jumpa kejap, tapi kite happy :-)

TERIMA KASIH SANGAT SANGAT.
^.^

Walaupun kite tak best,
Walaupun kite banyak kekurangan,
Tapi kite masih comel kan?

Mesti awak bangga kan ada gelpren comel?
Hihihi ;-P

Walaupun dah lambat beberapa hari,
tapi kite still nak wish

Happy 1st Monthesary My Dear

Kite sayang awak sampai mati
Mohammad Noor Irfan