.intanurulfateha tuh memang gedik pun

Salam.

Fuhhh penat sungguh. Balik rumah, terus ngadap lappy. Rindu fesbuk dengan belog punya pasal. Nak mandi pun, terpaksa KIV dulu. Hihihi. Check komen dekat belog, check komen dekat chatbox, then tertarik dekat satu komen tu. Jap ekkk, I nak print screen.

Tengok yang atas sekali ek.
Dia guna short form. Meh I translate

"Sejak sis couple dengan K, saya tengok sis macam gedik. Hehe. Sorry to say la"

Alalalala kenapa baru perasan dik oi yang sis neh gedik =.=" Sis memang gedik dari duluuuuuuuu kot. Pergi baca entry entry sis yang lepas lepas. Thats my nature. Kalau kat luar (alam realiti), sis lagik gedik oke. =.=" Kalau tak caya, pergi lah tanya blogger-blogger yang dah pernah jumpa sis. Sis neh, gedik dan MANJA. Ekekeke. Perasan sungguh. Ngaku diri sendiri manja :-P Maaf lah yer kalau anda tak suka sis gedik. Tak tahu lah nak jadik perempuan tak gedik. Kang orang cakap hipokrit pulak. Ye tak? :-P

Dah lama tak gedik gedik letak gambar soang soang dalam belog. Ye lah, sejak sejak ada Super K neh, asek letak gambar berdua jer :-P Heh, pasni mesti ada orang claim I gedik lagik kan? T___T

Tapi kalau gedik dan comel, kira oke apa.
Pakej 2 dalam 1 :-P

Best lah jadik gedik. Lagik3 gedik depan camera. Berusaha buat muka comel depan camera. (Walaupun hakikatnya, memang I comel pun.) Lalalalala~ See? Kan I dah tergedik. =.=" I dah cakap, ni memang perangai I. Isk.. Tolong lah maafkan I, pacal yang hina ni.

Ni semua Chacha punya pasal.
Dia lah ni hasut I jadik gedik.

Susah ada adik yang gedik neh.
Kan I dah terjebak :-P