.happy birthday sayang!!! | edisi saya sayang ehem ehem saya

Salam.

Setel 2 edisi entry untuk birthday Cimi. Dan ini adalah edisi terakhir. Cheh, macam bagus jer budak Intan neh buat banyak banyak banyak edisi. =.=

Edisi 1 

Edisi 2

Kemana tumpahnya kuah, kalau tak ke nasik.

Kalau dah makwe dia gedik, pakwe dia automatik terikut gedik. Sabar jer lah nyahhh. Kikikiki. :-P Kiteorang celebrate birthday Cimi dekat KFC Jusco Melaka yang baru tuh. Lepas habis celebrate, pergi snap snap gambar dekat The Garden Jusco tuh.

Haish, duduk sorang sorang jer.
Tak de sape pun nak teman.

Ok tipu.
Sebenarnya berebut rebut orang nak snap pic dengan I.
I jer malas.

Lalalalala~~~ :-P

*perasan betul!*

Antara gambar faveret.
Sweet jer kan? ;-)

Tak tau ah asal semua gambar gambar I,
EH gambar gambar kami nampak sweet.

Mungkin sebab I yang men-sweet-kan keadaan kot
^.^

  Lepas tuh sesi karaoke beramai-ramai.
Sakit tekak I neh. 

Budak atas neh memang suka nyanyi.
Tau ah sore rock.

Walaupun rockstar, dalam hati ada taman, 
siap ada tukang kebun sekali. :-P

Kami bersama BETTY 
Bila dah penat, balik sudehhh.

Haish mesti ada yang tak puas hati cakap, budak Intan neh asyik dating jer dengan Super K. Dating jadahnya. Ni semua gambar wiken lepas time celebrate birthday Cimi. Kan I buat part by part. Kalau buat 1 entry jer, jenuh korang nak scroll :-P

Oh tamat edisi saya sayang mereka semua.
Jumpa lagi dalam entry entry lain. 

Bai! :-)

Aku rasa entry ni ringan jer, tak de ceta lebih lebih, tapi kena ada anonymous tak puas hati?
Tak paham betul lah. =.='