.fakta dan auta tentang batuk

Salam.

Sumpah tensen bila batuk. Bila batuk mesti kurus. Mesti sakit perut, saket dada, saket tekak. Dan paling penting, sakit hati. Dem. Dem. Dem!

Time tulis entry ni pun, masih batuk. Tapi, batuk batuk I pun, I tetap degil nak minum makan ais. Lepas tu nak minum coolblog. Cool giler kan? HAHA. Lepas tu bila sakit, komplen komplen. Huhu.

Mitos.
I tak tau lah benda ni fakta atau auta. Tapi bila batuk, mesti boleh kurus. Sebab bila I batuk, I jadi tak de mood nak makan. (Padahal baru habis makan 2 ketul ayam KFC tanpa bantuan sesiapa teehehe). Since sekarang ni, I rasa suar jeans I semua dah mengecut hihihi, so bagus gak batuk batuk neh. Boleh buat I kurus semula. Huhuhu. Pelik betul, jeans ketat tapi berat still 38kg. =.='

Esok I ada test. First test untuk semester ni. Nak study time panas panas ni, memang tak lah. So, mari lah kita tidur di bawah kipas walaupun cuaca bahang. Malam karang baru study. Baru boleh feel :-P Eh tak tak, I nak baca nota sampai tertidur. Malam kang, sambung lagik sikit. :-)

Wish me luck!

Ok bai :)