.cara buat gambar macam ni (lihat gambar dalam entry)

Salam.

Weeeee~~ Korang paham tak tajuk entry I? I sendirik tak paham. Tapi I sure, lepas korang tengok gambar print screen Fesbuk I dekat bawah ni, mesti korang paham. Hihihi.

Comel tak gambar I dengan gambar yang tersusun dekat sebelah tu? Comel kan kan? I tau dah :-P So korang nak buat camtuh tak? Before this ramai jugak tanya melalui private message dekat fesbuk.

Tapi sebenarnya memang sangat senang buat benda neh. Just masuk website www.picscatter.com dan upload gambar dan publish to facebook dan siap!

Senang kan?
Selamat Mencuba! :-)