.selamat tinggal sayang

Salam.

Fuhh..berhabuk belog ni. Sehari I tak update. Eh, ye ke? Semalam I ada update ke? Hihihi. I busy busy busy. Busy dating. Cewah! Hiks. Mana ada. I busy sebab kelas full. Banyak kerja nak settle kan. I kan pelajar cemerlang, gemilang dan terbilang. Cewah! :-P

Hari ni I tak ada kelas tapi tetap kena pergi campus. Hantar assignment dan settle-kan hal validation course. So, petang ni boleh balik rumah dengan hati yang gumbira. Its holiday babeh! Cuti seminggu! Yahooo~~

So, dengan cuti nya I, dapat lah update belog setiap 2 saat. Feeling macam update status FB gituh. HAHA. Dan boleh lah belog-walking belog belog korang semua. :)

Ohh I sangat lah mengantuk. Tapi barang tak packing lagik. Baju kotor banyak T__T Mesin basuh kat rumah sewa ni rosak. Nak basuh baju secara old school (pakai tangan), Super K tak kasik. Dia cakap nanti tangan I jadik kasar. (Ok, ini adalah penipuan secara terang terangan. Hihihi)

Eksaited pulak nak balik petang ni. Ke-eksaited-an I ni adalah di sebabkan, Encik Super K akan hantar I balik rumah lepas solat jumaat! Hoyeah hoyeahh! Beliau dah sedia kot nak jumpa bakal mertua beliau. Kikikiki :-P

Tapi tak tahu lah kan, kalau kalau abah I tahan beliau. Nak check IC and driving licence. Sebab takut abah I konfius, ingat dia pelakon ceta tokyo drift :-P Mesti Super K cuak. Muka dia kalau cuak, comel :-P

Last but not least,
HAPPY HOLIDAY!!!

I'm gonna miss all my friends, here.

And of course,
I'm gonna miss you, Chenta :-)