.peraturan ketika dating dengan ai

Salam.

Gedik betul I neh. Siap nak buat peraturan bagai. :-P Kuikuikui. Tapi serius lah weh, ni memang peraturan yang I baru kuatkuasakan semalam pada Super K. Siapa suruh nak I jadik gelpren dia. Kan dah kena redha serta pasrah sebab ada peraturan bagai. Kikikikiki. :-P

Heart Beat.

Super K ni kan, suka tau nak tengok I lama lama. Suka nak tenung tenung I. Dem ah. Macam tak pernah jumpa jer selama ni kan? Grrr. Haruslah I segan, malu dan segala nya kan?

Abang, jangan tengok kita macam tu lah!
Kita segan...

Buat apa nak segan..

Alaaa kita cakap kita segan, kita segan lah!

Tengok, muka I dah blushing. Cuma pipi jer tak merah lagi. Hehe. Lepas tu I cakap dengan dia,

Peraturan No 1 :
Jangan pandang Intan. Jangan tenung Intan.
Peraturan No 2 :
Ulang balik Peraturan 1.

Tapi dia tengok I jugak, dia tenung I jugak. Rasa nak smack down dia time tuh jugak. I kureng sikit bila nak cakap dengan orang, lepas tuh mata bertentang mata. Rasa macam dalam filem Sembilu lah pulak. =.=" Satgi jantung I gugur lagik kang. Huhuhu.

Jangan lah tengok kita.
Abang ni tak ikut peraturan lah.
Nanti kena saman macamana?

*masih tenung*

Dem ah.
Memang tak makan saman betul Super K neh.
=.="
(cakap dalam hati)