.jom sertai rakan blogger K1M dan ping entry anda di sini!

Salam.

Hai hai hai~ Bertemu lagi kita dalam rancangan, mari promote belog sendiri. Kuikuikui. Bagi yang sedia maklum dan tahu tentang Rakan Blogger Klik 1 Malaysia, terima kasih kerana sudah mendaftar dengan kami. I pernah tulis pasal Rakan Blogger K1M dekat entry ni dulu.

Dan dengan suka hatinya I nak ajak korang korang semua yang belum register lagi, boleh register dengan Rakan Blogger Klik 1 Malaysia dengan men-kelik LINK INI. Mulai 1 Januari lepas, dengan rasminya I menjadi moderator kepada halaman tersebut. Jadi, dengan gembiranya, mari lah kita beramas beramah mesra sesama kita.

Mari lah kita mengumpul koleksi kawan kawan dan juga pakwe pakwe serta makwe makwe dan juga skandal. Kikikiki. Dah dah, sila kawan elok elok. Jangan nak gatal sangat. Kalau boleh elak, kita elak. Kalau tak leh, nak buat ashane :-P

Haruslah ada muka I kan.
Kata moderator :-P

Dekat page Rakan Blogger K1M tu, terdapat banyak link dan direktori untuk korang PING ENTRY korang. So, makin ramai kawan yang korang dapat sekaligus korang akan dapat traffik secara percuma juga. Meh meh register dengan kami. Tak perlu bayar apa apa pun. Tapi kalau nak bayar jugak, I boleh kasik no acc Maybank I. Kikikikiki :-P

Korang boleh jugak ping entry korang dekat Page Rakan Blogger Klik 1 Malaysia di Facebook. Tapi apa-apa pun, kena lah LIKE dulu PAGE TUH. Hihihi.

I pun tak reti nak explain ashane lagi dekat entry neh. Terbelit belit lidah jari I menaip, nak kasik korang semua paham. Huhuhu. Tapi kalau korang tak faham jugak atau nak tanya apa apa soalan, boleh email-kan kepada I di intanurulfateha@gmail.com

Salam Rakan Blogger Klik 1 Malaysia! :-)