.hilang respek aku pada kau

Salam.

I tak tau kenapa I ni jenis suka nak jaga hati orang tapi orang macam susah jer nak jaga hati I. Seboleh boleh, I tak nak orang lain terasa hati dengan I. I nak baik baik dengan doang, I nak doang rasa selesa dengan I.

Ada seorang perempuan yang I used to call her KAKAK buat I rasa macam, "Urghh apesal kau macam ni haa??" Lepas benda tu jadik, I rasa hilang segala respek bagai pada dia. I rasa dia sangat sangat lah talam dua muka dan hipokrit. Pretend to be sooo damn muslimah padahal she is same, just like me. And maybe she is worse than me. Ye lah, dia LEBIH MATANG DAN LEBIH MAKAN GARAM kan? :-)

Dia ada anak perempuan. Ya, comel. Tapi lepas segalanya, I nak tengok gambar anak dia pun, I rasa meluat tak best. Padahal dulu I suka tengok. Sebab comel. Dan memang I suka bebudak. Tapi di sebabkan perangai mak dia macam tu, anak dia yang jadik mangsa. Pity that lil girl. :'(

I sabar. I diamkan jer benda ni. I diam bukan I kalah. I malas nak panjang panjang cerita. Dia cakap I macam macam. Benda lapan ratus abad yang lepas pun nak ungkit ungkit lagi. Tapi tak per. Memang salah I dan I dah pun minta maaf. Tapi rasanya dia tak ada pun mintak maaf dekat I. Tak pe lah. Since I ni pemaaf orangnya, I maafkan jer lah semua kesalahan dia. Lagipun I tak suka dendam. Buat sakit hati jer kan?

Yang lepas tu lepas lah. Memang I maafkan, tapi I takkan pernah lupa. Mungkin kami boleh berbaik semula satu hari nanti tapi mungkin takkan pernah sama macam dulu.

I'M SORRY KAKAK.
It will never be the same again.
:-)