.gathering blogger Melaka 2011 ^.^

Hi Bloggies.. :)


kali ni Encik HS dan Cik Intanurulfateha menganjurkan gathering untuk blogger2 yang berlegar-legar di sekitar Melaka.. tolong sebarkan berita ni kepada kawan2.. ini gathering ke-2 yang kami buat selepas gathering pertama pada tahun 2010..
.
.
12 Feb 2011 (Saturday)
12.30 PM
Restoran KFC, AEON Jusco Bandaraya Melaka
Bowling Centre MITC, Ayer Keroh
(Perpindahan tempat adalah disebabkan KFC tuh tak dapat menampung bloggers yang ramai) 

Ada penambahan!
TEMA : BIRU + PINK

.
so sesape yang study or tinggal kat Melaka dijemput hadir.. yang kebetulan berjalan2 kat melaka pun boleh join.. takde hal la.. tak payah malu2.. kite bersantai dengan rakan blogger in real world pulak..
i swear! it's fun!


ini gambar gathering tahun lepas (2010):

sweet kan?


ok.. SMS kehadiran korang ke;
0127186471 - intanurulfateha

serius aku nak sangat2 jumpe korang.. :)

oh ya.. ramai yg request nak tgk cmner aku lukis gune paint..
aku akan demo kat sane nanti.. see ya!


Ok fine. I malas gila nak buat entry pasal gath. Ni I copy paste budak HS punya entry. Gila malas I neh. Kuikuikui~ So, I harap korang semua datang lah ek time gathering neh. Yang study dekat Melaka, yang memang duduk Melaka, tak payah nak malu malu sangat lah. Kang I jadik orang paling pemalu nanti. Huhuhu.

Yang bukan dari Melaka pun dialu-alukan datang ye. Yang ada pakwe atau makwe, angkut lah skali. Boleh meramaikan majlis. Kalau nak bawak ketua kampung sekali pun tak pe. Kuikuikui. :-P

Dan I ada surprise untuk korang. Ada hadiah misteri untuk blogger terpilih. Hadiah apa? Tungguuuu~~~~ :-P

Jumpa nanti tau!!
^.^