.first date, first dinner ❤ | live blogging @ McD Ayer Keroh

Salam.

Ehem ehem. Ini adalah live update. Kikikiki. :P Live update dari McD Ayer Keroh. Heh, time ni I tengah lepak dengan Super K. Tadi pergi main game. Lepas tuh tengok muvee, lepas tuh pergi makan makan. Lepas tuh kan, dah tatau nak lepak mana. Nak balik rumah, malam masih muda. :-P

Nasib baik I bawak lappy time kuar ngedate. Boleh lah I online. Tak de lah segan sangat nak tengok muka Super K tuh. :-P Memang blogger tegar kan I neh. Super K pun kena pasrah je tengok I. Hihihi.

Sebenarnya, I dah tatau nak taip apa and dah tatau nak cakap apa dengan dia. Dia nak tengok apa I taip, tapi I segan. Hihihi. Gila lah, first time kot. Segan. Memang sumpah jantung I jatuh dekat dalam kereta dia tadi. Nasib baik dia tolong kutip. (blushing)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Macam abang dengan adik kan? =.='

Cukup lah update kali ni.
Esok I update lagi.

Time first date,
kena lah manfaatkan masa dengan sebaiknya.

Kena lah mata bertentang mata.
Cewah :-P

Padahal I dah bising bising kat dia, jangan tengok tengok I.
Rasa nak sekeh jer dia tuh.
Segan kot =.='

P/s : 
Ektuali ni bukan lah 1st date sebab 1st date DI RAHSIA kan. Hua hua hua. :-P 
1st met pulak 30 November 2009