.ada orang belikan ai ubat yang banyak

Salam.

Muka sakit pun still comel kan kan kan?
:-P

Kronik sangat ke penyakit ai neh?
Huhuhu~

Banyak sangat ubat I kena makan. Tadi pergi klinik UiTM tapi Medical Assistant tak dek. Lepas tuh, pergi poliklinik kerajaan, tutup pulak. Sebab dah tengahari, waktu rehat. Nak pergi klinik swasta tak cukup duit. T___T

So kesimpulannya, tak de lah I dapat ubat apa apa. Penat jer pergi klinik bagai. I cuma makan panadol Actifast tapi sama jugak. Kebal sangat badan I ni. Makan ubat pun, tak lut.

Tapi tak sangka lah ada orang datang jauh jauh semata mata nak belikan I ubat. Datang jauh jauh sebab nak belikan I ubat dekat farmasi. (terharu)

Apa-apa pun, thanks a lot buddy ;-)
Kalau tak sihat jugak tak tahu lah..

Ada ubat scar jugak. Hihihi. Dengan harapan, muka I akan licin sebab banyak sangat scar pimples dekat dahi. Huhuhu. Lepas tu ada Vitamin E dengan Evening Primrose Oil. Yang panadol extend tuh untuk sengal sengal dan sendi sendi badan. I kalau sakit, pakej sekaligus. Satu badan sakit. T__T

Lepas Asar mama I datang, ambil I.
Tak sabar nak balik rumah Muar.
Tak suka duduk Melaka.

Dah lah Super K tak dek.
Busy kerja...................
Hmmm....... ;'(