.video birthday paling gedik dalam malaysia... eh dalam dunia =.=

Salam.

Bangun tidur, terus tengok cermin. Nak tengok, muka berkedut ke tak. Bila dah tengok terus senyum dan berkata dalam hati, "Cantik jugak aku ni.. " Kah kah kah! Lempang diri sendiri! Gedik! HAHA.
Beratus-ratus wishes dekat FB. Bangun tidur check email, beratus ratus notification. Check HP pulak, beratus ratus sms. Ok tipu. :P

Tapi ada lah beberapa sms tapi ada satu voice sms dari H. Bukak dan dengar. Dia nyanyi lagu Happy Birthday. So sweeeeeeeeeeet! Teheee~ Malam tadi masa dia call, dia tak nyanyi pun. Sob sob sob. Tapi apa-apa pun, thanks a lot! :)

Selain dari H, Huda Luna pun call I. Angkat angkat fon, terus dengar dia nyanyi lagu Happy Birthday. Heee... Sonok!

Abang K? Heh, mesti lah dia pun dah wish awal-awal lagi :P *malu* Dia cakap dia tak dapat bagi I hadiah sebab dia atas kapal lagi, so dia just boleh bagi hati dia pada I je. Cewah! :P

Ucapan terima kasih untuk korang.

Jangan gelak!
I tau I buruk

Tembam gila pulak tuh....
T___T