.tak pernah penat ke? tensen! benci!

Salam.

Gurau dan serius. Tak boleh beza ker? Isk.. Sakit hati ok. Geram geram dan geram! I memang menyampah gila pork dengan orang yang tak faham bahasa. Kang cakap Sepanyol kang =.=

Ni antara I dengan kawan lelaki I. Lelaki ni suka nak send SMS berbaur sayang rindu cinta dan sebagainya walhal tak ada apa-apa pun. Dan tak pernah ada apa-apa pun. =.= Damn ah. Bikin hati I nih panas jer!

Kejap kejap meset, kejap kejap meset. Dah I tak nak reply, miskol miskol pulak. Gila perangai macam budak-budak. Tak ker makin kena maki jer laki macam tu. Heyy..I tak suka you lah. Tolong lah faham! I rimas tau tak layan lelaki macamni! Grrr! Ni baru kejap ni sms I cakap, "You..I nak lamar you jadi GF I ni.." Ok fine. Perkataan lamar di situ. Ingat apa, drama TV ker? =.=

Korang pernah tak rasa macamni?

Mungkin lelaki ni fikir, one day mesti Intan akan suka aku jugak. Waklu! Banyakkkkkkkkkkkk lagi lelaki lain yang I boleh pilih selain dari kau ok. Kalau I jadi lelaki tuh, I terus give up. Buat malu jer. Kan? Lepas give up, I nyorok bawah katil dan tak nak keluar bilik selama 3 minggu! :-P

I dah pernah kot rasa kena dump.. Sangat segan ok. Memalukan. Heh, tapi lelaki yang dump I tuh ex-BF I. So tak lah malu sangat kan? Lalalala~ Kalau kes lelaki ni pulak, dia bukannya sesiapa pun. KAWAN jer kot. Kawan? Hmm boleh lahh~ Tak de pun mencipta memori indah bersama. So, tak yah ingat pun tak pe. Lain lah ex-BF, banyak yang boleh di kenangkan~ ;-P

Heh, sombong gila kan I? Weh, serius. I kalau tak suka orang, I akan jadi Super Kejam. Bukan Super K ok. Super K tuh kacak :-P Biar lah, lantak lah per lelaki tuh nak cakap, maki atau mengata I. Lagi dia benci I, lagi hati I tenang. Heh, boleh tak gitu?

Orang cakap, kita kena terima orang yang sayang kita. Err..masalahnya, betul ker lelaki tuh sayang kita? Kalau sayang pun, I tak mau :-P Dan orang kata, kalau benci, lama lama kita akan suka orang tu. Ahhh, tak mo. Tak suka! Tak suka! Tak suka!

"Abang K, jom lah kahwin cepat.
I tak rela kena kacau :P"

Kikikiki...
Gatal giler Intan neh :P

Weh tapi serius I tensen dengan mamat tuh!
T__________T