.Super K dan telefon bimbitnya

Salam.

Pagi pagi lagi dah dapat panggilan telefon dari seseorang. Rindu kata nya. Hukhukhuk. Rasa I tak de kasik minyak pengasih :P Lepas tu, baru je letak telefon, Super K pulak telefon. Dia pun cakap rindu. Sekarang, ramai sangat rindu dekat I. Korang rindu I tak? =.=

Oh yer. Bagi makluman peminat Super K, dia dah dapat masuk port dekat Merak, Indonesia semalam setelah menunggu sekian lama. Maklum lah, satu port satu kapal. So kena tunggu turn ah. Dan semalam jugak berkali kali dia call I. Ada lah dekat 5 kali. Sampai rahang mulut ni sakit sebab banyak gelak. Huhu. Sekarang handphone dia tuh memang sangat penting ah bagi dia. Kalau dulu, dia cakap handphone tu setakat untuk buat alarm clock jer. =.=

I tak tau lah dia yang lawak atau I yang suka gelak. Tapi I rasa, I ni yang banyak gelak kot. Lepas bangun tidur pagi tadi, mulut dah kejang. Ok tipu. HAHA. Bangun dari tidur, bukak fesbuk. Komen komen dekat fesbuk dulu sebab Super K post dekat wall. Bukan senang nak dapat wall post dari dia. Ni dia dah dapat masuk port, boleh lah online internet. Kuikuikui.

Tapi mata I dah nak macam terpejam sebab ngantuk dan sejuk gila. Ye la, pagi tadi salji turun banyak sangat. Menggigil I tidur. Tak sangka dekat Malaysia pun ada salji. Kejap lagi nak pergi buat patung salji dengan Chacha. =.='

Hari ni, Super K cakap nak turun ke darat. Nak shopping sikit. Kapal dia kat rosak. Maybe ambik masa 2-3 hari untuk repair dan lepas tuh baru kapal dia boleh gerak ke port Pasir Gudang dan lepas tuh dia boleh cuti dan terus jumpa I. Yeayy!!!

I rasa Super K tengah tidur lagik ni. Dia suruh kejut. Tapi dah kejut tak bangun jugak. Dia tuh, kalau letak bom kat sebelah pun, belum tentu bangun. Huhuhu. Rasa macam nak kena carikkan calon isteri untuk dia. Agak agak I layak tak? Kuikuikui. :P