.sms paling bodoh dan manusia paling bodoh dalam dunia

Salam.

Tadi I terlelap depan lappy. Bangun-bangun dapat sms macam ni. Gila sangat tak terkejut ok. Terasa orang yang hantar sms ni sangat vodoh nak mampus. Terguling guling I gelak atas katil. Sorry ek ayat agak direct tapi betul lah. Tak larat nak gelak dah. =.=

Tu nombor Indonesia.

Abang K punya number handphone yang dia guna buat dok sms I selalu tu pun lebih kurang macam number dekat atas tu. So, I memang syak mat mat Indon sengal yang bengong dan vodoh mahu tipu dan mintak credit dari I. I dah tauBold lama hal ni sebab ada seorang kawan post pasal kes ni dekat FB.

I siap reply lagi dekat number Malaysia 0128641729. I reply, "STUPID!" . Nak tau sebab apa I gelak terguling-guling? Ada 4 sebab.

1) I tak panggil ayah I, Ayah. I panggil Abah. Mungkin bakal ayah mertua pun I takkan panggil ayah, I panggil Daddy. Nak kawen dengan omputih lah katakan. HAHA. So, anda kantoi disitu.
2) Abah I mana pakai prepaid. Abah I pakai postpaid lah ngek. So, anda kantoi di situ yer.
3) Abah I dah memang polis. Ape kejadahnya abah I ada masalah dekat Balai. Kalau ada masalah pun, dia tau nak settle sendiri. So, anda kantoi lagi situ. Haha.
4) Abah I ada dekat rumah. Tengah tengok TV dengan Chacha! HAHAHA. Lawak lawak =.= Nak menipu tapi tak pandai. Haish.. Anda telah kantoi dengan kebodohan sendiri.

Adoii..tak larat nak gelak
Rasanya ni hadiah harijadi paling best kot
HAHAHA!

Wek~ :P