.semua orang sayang chacha :-)

Salam.

Yeop..Yeop..
Chacha nak skuter warna biru.

Skuter tuh kecik lah.
Chacha dah besar.

Alaaa...Chacha nak skuter warna biruuuuuu
*nangis*

Mengada ngada betul si Chacha tuh. Dia pow adik I , Yeop (lelaki berbadan besar dalam gambar d atas) skuter mainan. Adik I tuh hari tuh kerja jadik Guru Sementara lepas graduation. So, bila dapat gaji, haruslah kena pow kan. Siapa suruh dapat gaji hujung tahun. HAHA.

Ni lah skuter biru yang dia nak. Padahal bukan skuter pun, basikal kot =.=. Dah lah kecik, Chacha nangis nangis nak benda neh. Basikal neh RM99. Dah lah kecik, mahal. Tak berbaloi. Basikal ni untuk budak umur 1-3 tahun. Chacha dah 4 tahun kot. =.=

Last last Yeop belikan skuter ni. Siap ada bateri. Tekan jer, dah boleh jalan. Harga RM300 + tapi ada diskaun, dapat RM260. I pun tak pernah dapat hadiah semahal ni. T__T

Umur I 17 tahun baru abah belikan I skuter VS125r untuk pergi sekolah dulu. Tapi Chacha, baru 4 tahun dah dapat motor sebijik. INI TIDAK ADIL! HAHAHA.

Tadi Yeop belikan I kasut ni. Mula-mula dia suruh I bayar semula dekat dia memandangkan cheque Nuffnang I dah dapat. Tapi lepas I berlakon drama swasta serta memberikan ayat ayat berunsur sedih, dia cakap, dia hadiahkan sempena birthday I tak lama lagi. Fuh..selamat duit I. Kuikuikui. Dah lama I aim kasut neh. Dapat jugak akhirnya. :') Thanks a lot Yeop! :P

Tadi dah celebrate birthday Chacha. Makan kek dengan KFC jer. Kat bawah ni ada video. Gambar time celebrate tadi ada dekat digital camera abah. Tapi abah bawak pergi balai pulak. Maklum lah, malam malam abah cakap banyak kes. Abah terus pergi kerja lepas celebrate tadi. Polis lah katakan. =.="

HAPPY BIRTHDAY CHACHA =)

We Love You.