.nikmat kena peluk dengan Super K!

Salam.

"Angah.. nanti tolong mama iron baju ek"

"Haaa..nanti angah iron lahh"

"Mama nak pergi mesyuarat kul 1 nanti"

*Bangun tidur dengan sangat tak ikhlas*

Huhuhu. Bangun pagi, bukak mata. Oh sejuknya. Sini hujan. Rasa nak tidur balik. Tapi dah lewat. Kang rezeki tak masuk. Bila keluar bilik, tengok depan TV. EH, mana Super Chacha? Takkan kena kidnap. Biasanya pagi pagi lagi dia dah ketuk pintu bilik I. Dan biasanya pagi pagi buta dia dah memekak tengok kartun kat Disney Playhouse #613 tuh.

Pastu mama cakap, Super Chacha pergi Taska. Sebab dia nak masuk pertandingan. 18hb disember ni majlis konvokesyen taska dia. Huhuhu. Lawak pulak bila tengok adik I sorang tuh dah nak konvo. HAHAHA.

Malam tadi, I melayan tengok kartun dengan dia. Bila dah busan, I pun masuk bilik. Start online. Then dia pun ikut jugak. Eii sibuk jer. Siap bawak biskut pulak tuh. =.=

Angah,
Chacha suka biskut ni.
Sedap.. Hangus..

HAHAHAHA
Bukan hangus lah.
Rangup!

Oh maaf.
.
.
.
.
.
Chacha ni asek makan biskut jer.
Sepah lah bilik Angah nanti.

Chacha tak makan tadi.
Perut Chacha sosong.

Kosong lah!
HAHAHA..

Oh maaf.
.
.
.
.
.

Angah nak pinjam skuter Chacha boleh?

Bole, Angah kecik.
Yeop tak boleh.
Yeop besar.

(I pun main skuter dia kejap huhuhu)

Angah, skuter Chacha dah abes batteri.
Macamana Chacha nak balik istana?
Chacha kan permaisuri.

Adik aku prasan permaisuri lah pulak
=.="

Serius, rasa geram sangat dengan ayat dia. Lately ni suka peluk cium dia. Dia pun suka peluk peluk peluk I skng. Best. Dah lama tak feeling kene peluk. Bhahaha~

Larikkk!