.mood kelaut

Salam.

Damn ah. Baru lepas letak telefon. Dan nangis lagik. Bongok ah I neh. Asal lah lembek sangat. Benci benci benci! Malas lah fikir. Buat pe nak nangis untuk orang yang tak sepatutnya. Kan? Buang karan jer. :-P

Mood kelaut
Tak semestinya mood kelaut maknanya I kena sedih kan? Mood-ke-laut. Ha, faham tak? Maknanya I rindu orang yang dekat laut. Lalalala~ Tadi petang I happy gila pork. Sebab Super K dapat online internet! Yeeeeeehaaa~ So, penuh jugak lah wall FB I dia komen komen. Dah lama tak dapat komen dari dia since dia pergi belayar.

And tadi dapat gayut dengan dia jugak sebab dia dah dekat port Singapore! Tapi tak payah seronok sangat sebab sekarang ni dia dah on the way pergi Jakarta =.= Pukul 12 am tadi kot kapal dia gerak. Baru kejap ni I try sms dia. Dan delivered! Maybe dia tak jauh dari perairan Johor kot. Tapi lepas ni, 2-3 hari lah tak dapat contact. Macam selalu. T__T

Oh yer. Tadi masa Super K online, dia baca SEMUA ENTRY pasal dia dalam blog ni. Ok. fine. I memang malu gila pork ok. Dia memang tau I ada tulis pasal dia. Tapi I cakap I main-main jer tulis macam tu. Dah lah I panggil dia Super K. =.= I tak sangka lah dia pergi khatam baca semua entry tu. Teheee~

To be honest, I memang suka dekat Super K. Adik beradik dia pun baik dengan I. Hihi. Kami dalam proses mengenali hati masing masing. InsyaAllah kalau ada jodoh, nanti I kasik kad jemputan pada korang k :-)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dah dah tuh Intan. Tak payah nak berangan. Tersedak Super K atas kapal tu. Teehehee~ Tapi tadi kan, I rasa Super K macam kecik ati lah dengan I. Sebab I cakap, I main main tulis entry tu. Kan I ada cakap, I rindu, I sayang dia segala bagai tu kan.. Tapi dia ingat, I main main cakap macamtu padahal memang betul pun I sayang dan rindu dia. :-)

Tiba tiba teringat dekat dia. Sekarang dah pukul 4 am. Biasanya kalau handphone dia ada coverage, dia akan sms I lepas dia habis kerja. Dia kerja 12-4. Kalau I tak tidur lagi, I akan reply. Semalam pun tak sms dengan dia. Sebab I tidur awal. Birthday girl mana boleh tidur lambat! :P

Hmm...tak salah kan nak sayang dan rindu orang yang baik dengan kita? Tak kira lah sebagai abang, kekasih atau kawan.

Abang! Balik cepat!
Tak sabar nak dating dengan abang :P

Semoga selamat sampai ke Jakarta
Aminnn~~
:-)