.kami memang pasangan yang sweet! ❤

Salam.

Tadi I keluar ke bandar dengan adik adik I, Yeop & Chacha. Ada urusan dekat bank. Lepas setel, pergi McD. Take away prosperity burger. Lepas tuh nak beli cool blog sebab semalam tak dapat beli. Lepas tu chacha pulak nak askem. Lepas tu I pokai. =.= Lepas tu rasa nak kasik pelempang paling laju dekat dia. Lepas tu dia pengsan. Ok tipu. :P

Nasib baik angah ni penyabar orangnya.
Dah lah penyabar, comel pulak tu :P

Kalau pergi Baskin Robin setiap Rabu, boleh dapat askem murah tapi itu pun kalau pakai pink. Chacha memang selalu pakai pink. I pulak pakai spentot pink. Ok tipu. :P I pakai jam tangan pink and casing handphone I pun kaler pink. I dengan Chacha jer melantak askem. Yeop tanak. Fuhh selamat duit I. Hihihi :P

Ni gambar 2 minggu lepas kalau tak silap. Chacha ni memang hantu. Hantu askem. High maintenance betul budak ni. Askem murah tanak pulak. Zzzzzz. =.=

Kami memang sukakan keamanan :P
Peace ^.^

Ni gambar sebelum gerak tadi
Nak jugak selit gambar ni :P

Ingat comel lah tuh? :P

I paksa Chacha suap. :P

Sweet kan gambar ni.
Nak share askem dengan Super K camni lahh.
Awwww~~~ :P
(Blushing)

Askem kon ni I punya.
Tetiba Chacha cakap nak kongsi.
Padahal dia ada askem dalam mangkuk tu.
Mangkuk punya budak! =.=

Sebelum balik, snap gambar kat pokok kismes.
Carik jugak santa claus tapi tak jumpa :P

I makan bege dalam kete tapi tak habis pun.
Pedas kot, tanak ah beli agik
T___T

Apa-apa pun, walaupun Chacha tuh gedik, perasan comel, dan mengada ngada, tapi I tetap sayang dia. Sebab dia ikut perangai I. Baru lah I ada keturunan untuk turunkan segala skill gedik. Kikikiki. :P

Ok, bai! :-)