.hadiah hari jadi terbaik!

sape yang tak kenal intanurulfateha? hah? takde sorang pun yang kenal? ok tak payah kenal.. die adalah makhluk asing obor-obor yang jahat..

hari ni (10 Dec 2010) intan post entry die buat kek untuk besday die sendiri.. kek oreo kepunten marang skepert.. kek oreo die buat tu memang hancur.. pastu ade hati suruh orang masuk meminang.. mak mertua mane ntah yang berkenan.. haha..

korang tak tahu die ade resipi rahsia kek oreo kepunten marang skepert tu.. oreo adalah biskut jilat-jilat celup-celup kan cemane pulak boleh jadi kek? haa mesti korang pelik kan?

sebenarnye intan ade memakai spender ajaib hasil curi dari ampain rumah nenek kebayan.. die memakainye setiap hari.. spender itu mempunyai kuasa sakti menukarkan biskut menjadi kek!

cume perlu basahkan spender tersebut dan perah ke atas sebijik biskut.. pling! biskut tersebut terus bertukar menjadi kek..

lalu boleh terus menikmati kek oreo tersebut.. yummy!

kalau die bace ni confirm die libas aku pakai spender basah tu.. hahaha.. birthday girl tak boleh marah2 oke..

frankly intan adalah follower pertama blog ni.. dan juga sebagai pengkomen pertama dalam entry yang pertama blog Heidi Shafiq.. die yang paling banyak ajar aku pasal blog.. dah 2tahun aku kenal.. cemane die femes dalam dunia blog ni pun aku tak faham.. bile korang jumpe die cam sewel je.. tapi jangan risau.. she won't bites.. hahaha..

hepi besday intan.. sedar sikit u dah tua! hahahahaha..!!!
Sorry, I sangat busy. Tak sempat nak update belog. Tapi I dah copy mamat sengal ni punya entry. Nak saman, saman lah. I pedulik hape. HAHAHA. Gila lah. Ni entry terbaik dia kot. Walaupun I tengah sedih sedih, bila baca entry ni, I gelak terguling-guling. Vodo punya Heidi. Patut lah lu tak de makwe. *Macam lah I ada pakwe =.= BTW, entry dia semua BEST BEST ok. Lukisan Paint dia terbaik! :')

Heidi, I da promote you.
BAYAR CEPAT!!!