.bila Abang K nak masuk meminang?

Salam.

Wahh asal cuti sekolah jer ramai orang nak kahwin. Asal weekend jer ramai orang kahwin. I neh ntah bila nak kahwin. Lapan ratus juta lima puluh ribu tahun lagik agaknya. Boipren pun tak dek. =.=

Tahniah Fazidah! ^^,

Tadi pergi wedding kawan sekolah I. Nextweek ada lagi kawan sekolah kahwin. Next 2 weeks pun ada lagi kawan sekolah I kahwin. Lepas tuh, kazen I dekat Perak pun kahwin. Musim mengawan agaknya sekarang ni. Teeheheee~~~

Seronok jumpa kawan sekolah tadi :-)

Bila agaknya Abang K nak masuk meminang ek? Kikikiki. :P Oh yer, cakap pasal Abang K, tadi dia call I. Happy tapi sedih. Sob sob sob. Dia tak masuk lagi port dekat Singapore tu. I tak dengar sangat dia cakap sebab macam putus putus. Dia cakap dia call pakai nombor Indonesia. Panjang gila nombor tuh. =.=

Dia suruh I sms dia pakai nombor tu sebab line Maxis dengan Celcom dia takdek. Tapi bila I sms, report sending failed. Asal ntah. Tak faham. Then dia ada sms I guna nombor yang sama, I dapat pulak. Bila I reply, still failed. Kenapa ek? Ada sesiapa tau tak kenapa?

I try call dia pun tak dapat. ;'( Tunggu jer lah dia masuk meminang call I semula. Dia cakap, masa kapal lalu perairan Johor, dia tertidur. Dia sedih sebab time tuh lah sepatutnya dia call I. Bila dia sedar jer, dah nak sampai Singapore. Huhu..

Then I cakap tadi, "Tak per lah..dah tak ada jodoh, macamana..." Tapi time tu I gelak gelak. Then dia cakap, "Yer ke tak de jodoh....." Tettttt~ Gila blushing I time tuh! Kikikikiki :P And the best part is, dia cakap dia RINDU dekat I. Huhu. Saja nak bold-kan perkataan rindu tuh. Lalalalala~~

Kita pun rindu abang jugak sebenarnya

HAHAHA
GATAL GILA INTAN NEH.
Larikssssss~~ :P