.yeayyy! dah boleh konvooooooo

Salam Readers~

Hai senangnya dalam hati, kalau dah habis exam. Yeayyyy! Petang tadi, paper last I exam. Paper Marketing. Alhamdulillah, boleh jawap dengan jayanya. Plus carrymark pun agak memberangsangkan. Keh keh keh. Gila confident Budak Intan neh. Tak dapat A, padan muka. =.="

By the way, thanks untuk doa dan ucapan good luck dari anda, anda, anda dan anda semua untuk I.

Ok, so memandangkan dah habis exam, I pun secara automatiknya dah boleh konvo. Yes! Yes! Yes! Tapi kan, sebenarnya kan, I kan, ada lagi 2 tahun kot nak habis belajar. Sebab I baru semester 2 lahhh woitt... Ada lagi 4 semester lagik. T______T

Tapi tak apa, demi cintaku padamu masa depan yang cemerlang, gemilang dan terbilang, I akan gigih berusaha bersungguh-sungguh. Cewahh!


Detik-detik akhir sebelum masuk exam Hall.
Semua pink gituh! :)

Time I update blog ni, I tak tukar lagi baju. Eksaited punya pasal. Tudung pun tak cabut lagik. Bagus tak? ;) Err actually I nak pergi makan ni, tunggu kawan balik.. So, malas lah nak tukar baju lagi. Gila lapar. Semalam kan, I makan banyakkkkkkkkkkk gila. Dengan harapan bangun bagi akan gemuk walaupun sedikit. Tapi macam selalu, hampa. :"(

So sekarang ni, secara rasminya I dah start cuti semester. Dah freeeeeeeeeeee.... Yabedabeduuuuuuuuuuu!!! Nak dating hari-hari pun boleh. Tapi masalahnya sekarang, I tak ada boyfriend! T___T

Errrrr...
Ada siapa-siapa nak jadi boyfriend I tak?
Ada tak? Ada tak?
Ngeeeeeee~~~~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ok, diam ah Intan.
You pergi tutup lappy dan pergi makan
SEKARANG!

Bai!