.transformasi iklan LUX

Salam dan Selamat Pagiiiiiiiiiii!

Hai hai hai. Bertemu lagi dalam segmen mari merepek dan merapu dalam blog. Pagi-pagi ni minum cool blog sedap ni. Huhu~ Semalam, macam biasa lah, I layan lagu-lagu dekat youtube. Lepas tu kan, tergerak lah nak klik-klik video lain dekat sebelah kanan page tu. Then terbukak lah video dekat bawah ni.

I suka iklan atas ni. Sangat melayu! Mama I memang die hard fan Ogy. Mesri mama pernah tengok iklan ni. I first time tengok.

Ni pulak Khatijah Ibrahim.

Ni my fav artist, Sheila Majid.

Ni pulak Kumpulan Feminin.
Badan doang time ni, perghh...

Iklan yang ni dah moden sikit.
Tapi I tak sure dia cakap bahasa apa.
Siam kot. =.="

Ini iklan yang latest kot.
Tak pun antara iklan-iklan yang latest.

Dan iklan pilihan I untuk hari ini adalah.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ini bukan iklan LUX, tapi I suka.
"Puan Nora, anda kalah"

Comel kan?
HEHEHE.

Bai!