.rambut shopping nasik | TG

Salam Readers~

I suka rambut I sekarang. Walaupun pendek tapi menawan. Dulu, lepas potong, seminggu jugak lah kot menyesal. Ok tipu. Rasa nya sampai hari semalam I menyesal potong rambut. Sebab I rasa perempuan sesuai rambut panjang. Lagipun rambut I dulu panjang nak sampai ke pinggang. Dem. Rindunya rambut itu. Rasa nak pergi kutip balik rambut yang I potong dekat The Mines hari tu dan sambung semula. Agak-agak amoi tu simpan lagi tak?

Tapi tadi masa tengah breakfast dengan mama, mama cakap, nak potong rambut macam I. Keh keh keh. Well, I tau rambut I even tak rebonding, memang dah lurus. Jadi, sila jeles ok. Hari tu I pergi warnakan rambut, tapi warna pagi perang yang gelap. So, tak berapa perasan sangat lah. Bawah matahari baru nampak. Tapi, ape kejadahnya nak duduk berjemur bawah matahari. Kulit I dah cukup tan dah. Kah kah kah.

Petang ni maybe nak pergi Melaka. Nak shopping kot. Tengah pikir nak pow mama nak beli apa. Rasa nak mintak levis sehelai since levis I semua dah kembang (Levis I semua size 25). Ok tipu. Sebenarnya I yang kecut. Diam ah korang. Cakap banyak plak. Nanti korang tua, korang kecut jugak. :P

Ok lah, nak pergi tolong mama dekat dapur. Cewah. Padahal nak tolong masak nasik jer. HAHA. Jangan risau, walaupun mata I dah kabur sob sob sob, I masih boleh bezakan antara beras dan pulut. Jadi kalau nak lunch dekat rumah I hari ni, meh lah datang rumah. Boleh lah rasa nasik putih hasil air tangan I. I basuh bersih-bersih. Siap pakai sabun.

Apa ntah entry I hari ni.
Macam pelik jer.
Delete kang.
Zzzzzzzz.

credit to Akmall
And credit to Syida for editing.

I LOVE ALL TG's MEMBERS AS WELL.
Eyka, Hana, Eny, Syida & Akmall.

Cuba tahan airmata dari jatuh tapi gagal
Rujuk entry ini

Bai!