.pelacur perhatian

Salam.

I baru lepas tolong mama packing kerepek untuk hantar ke rumah uncle I esok. Kazen I kahwin sabtu depan. So, mama nak bagi kerepek untuk letak dalm goodies bag.

Hari ni, nenek I tak berapa sihat. Nenek I memang dah sangat uzur. Makan bersuap. Cakap pun, boleh kira dengan jari berapa kali jer. :'( Hari ni, nenek dah lain. Last nenek makan pagi tadi. Itu pun sikit jer. Bila mama suapkan air, dah tak boleh telan. I boleh tahan lagi kalau tak makan seharian. Tapi I risau kalau nenek tak makan. Nenek diam. Statik. Tapi masih bernafas. Risau. Tak berani nak cakap apa-apa. Tolong doakan yer. Sekarang nenek tengah tidur. :')

Pelacur perhatian
Word of the day.. Sound 'sweet' right? I copy dari status salah seorang kawan dekat FB... Full status dia macam ni

AWAK ADALAH PELACUR PERHATIAN. AWAK UPDATE STATUS SETIAP 2 MINIT. AWAK NAK SATU DUNIA TAHU BETAPA LARANYA JIWA AWAK. OUCH.

Heh, I tak terasa pun. Sebab I tak update status setiap 2 minit sebab I update status setiap 3 minit. Keh keh keh. Tapi title "Pelacur Perhatian" tu macam tak sedap di dengar lah kan. The word pelacur itself pun macam tak best. Kan? :') Kalau tak suka kawan korang update status setiap 2 minit, korang kan boleh Hide doang dari keluar dekat News Feed tuu... Kan? Tak pun, kalau dah menyampah sangat, remove atau block jer. Habis cerita =)

Ok lah, tak ada apa-apa nak update lagi.
Esok pagi I update ek.

Jaga diri korang semua.

xoxo