.panda itu comel, tapi bermata panda comel ke?

Salam Readers~

I tengah sakit mata ni. Tutup mata korang cepat! Nanti berjangkit! Kuikuikui~ Dalam beberapa hari lepas, I rasa pedih-pedih dekat mata. Tapi sebelah kanan jer. Ok fine, mesti korang nak cakap sebab I kuat nanges kan? Mana ada woii.. Ni betul-betul sakit ok.

I tak leh tidur lena. Sakit kot. Then tengok lah muka dekat cermin. Dangggg! Bengkak terus mata kanan I. Mata sebelah kanan je okeyh. Sebelah kiri masih anggun dan cantik menawan.

Then post lah status dekat FB cakap mata I sakit. Ada kawan I cakap, maybe kena geget dengan Edward Cullen. Eh tak tak, dengan cikenit. Ntah menatang apa ntah. Huhu. Tak pun kena geget dengan semut. Mata I kan manis. Awwww~~

Nampak tak mata kanan I tuh bengkak semacam
Zzzzzzz...

Ni gambar petang semalam,
time I keluar jumpa adik angkat(Fara)
masa zaman I sekolah dulu
eheheehehe

Sila jangan takut tengok mata I macamni.

Urghh...semalam mama dah belikan ubat mata dekat farmasi. Tapi tertidur and terlupa nak letak. Kuikuikui~ Sekarang pun bengkak tak surut lagik. Sakit lahh. Bila time sakit macamni, mesti lah nak ngadu dekat seseorang tapi................ Zzzzzzzzzzz... Hmm I nak pejam mata pun tak leh.. Sakt sangat.

Errr ye la ye la
I nak letak ubat mata lah neh.
Wek! ;p

Doakan mata I kembali sihat yer!
Boleh lah I skodeng korang lagik
*kantoi haha*

Bai!